jueves, 3 de diciembre de 2015

MARTA PUJADAS CONFERENCIA PROXIMO 19/12/2015 EN ESPAI MAGORIA BARCELONA ENCUENTRO CON NUESTRO GRAN MAESTRO INTERIOR ORGANIZADO POR MAS ALLA DE LA TIERRA.

Benvinguts a la trobada amb el nostre Gran Mestre Interior.

Marta Pujadas una dona remeiera del cos i l’ànima, transmissora de l’amor universal i l’energia divina celebra amb tots nosaltres el proper dia 19 de desembre de 10 a 14 hores en l’espai Magoria del centre “Ama tu Salud” del barri de Sants de Barcelona, una trobada per compartir la seva saviesa.

Gràcies a les seves capacitats i els seus dons, que els porta des de el seu naixement canalitza els grans mestres universals amb la finalitat d’ajudar-nos a reconèixer la nostra essència i la nostra naturalesa.

La Marta ens comenta que nostre cor és un nèctar d’amor, de saviesa, de força de voluntat,  de vida divina i còsmica, perquè el cicle de la consciència i de la vida segueixi funcionant i existint.

Dona d’alta volada i de cor noble, només amb la teva presencia ja cures,  només amb la teva energia que ens portes a la vida diària ens connectes, ho dic des de la meva pròpia experiència.

Ens proposes jugar i deixar que l’univers ens ofereixi les claus per reconnectar-nos, reconèixer-nos, expressar-nos, alliberar-nos per vibrar i sentir el nostre Gran Mestre Interior, per guanyar la partida de la nostre vida i viure amb goig.

Entusiasta, amorosa, una dona conscient. Podeu trobar més informació en el seu blog:  www.labellezadebuda.bogspot.com

La trobada tindrà una aportació de 10 euros. Gràcies anticipades, us esperem a tots.

Aquest esdeveniment no me’l perdo. Es crearan nous estels, el sol s’il·luminarà per tu i per nosaltres en comú unió.

Organitza Martín Villaverde 609423585 –Mas allá de la Tierra radio, masalladelatiera@gmail.com

Aferradetes i ens trobem el 19 de desembre.

Rosa Maria Vargas amb tot el meu amor

Bienvenidos al encuentro con nuestro Gran Maestro Interior

Marta Pujadas, una mujer sanadora espiritual del cuerpo y del alma, transmisora del amor universal y la energía divina, celebra con todos nosotros el próximo día 19 de diciembre a partir de las 10 de la mañana en el Espai Magoria del Centro Ama tu salud en el barrio de Sants de Barcelona, un encuentro para compartir su sabiduría. Gracias a sus capacidades y sus dones que los trae desde su nacimiento canaliza a los grandes maestros universales con el fin de ayudarnos a reconocer nuestra esencia y naturaleza.

Ella nos dice: nuestro corazón es un néctar de amor, de sabiduría , de fuerza, de voluntad, de vida divina y cósmica para que el ciclo de la consciencia y de la vida siga funcionando y existiendo.

Mujer de altos vuelos y de corazón noble, solo con tu presencia ya sanas, solo con tu energía que llevas a la vida diaria, ya nos conectas. Lo digo desde mi experiencia de sentirla…….

Nos propones jugar y dejar que el universo nos brinde las claves para reconectarnos, reconocernos, expresarnos , liberarnos, vibrar, sentir a nuestro GRAN MAESTRO INTERIOR, para ganar la partida de nuestra vida y vivir en gozo. JUGUEMOS.

Entusiasta, amorosa, una mujer consciente podéis encontrar más información sobre ella en su blog: ww.labellezadebuda.blogspot.com

Haceros saber que el taller tendrá una aportación de 10€ para poder cubrir los gastos de la sala.

Gracias de antemano  y os esperamos a todos. Este evento no me lo pierdo. Se creerán nuevas estrellas, el sol se iluminará este día para ti Marta y para todos nosotros en común-unión.



Almabrazos y hasta el 19 de diciembre a las 10 horas



Rosa María Vargas con amor eterno


Organiza Martín Villaverde 609423585 -Mas allá de la Tierra radio, masalladelatiera@gmail.com

No hay comentarios.:

Publicar un comentario